0313 473 418

Jaarlijks buurtfeest Primalado

Op zaterdag 9 maart was het zover. Het jaarlijkse buurtfeest van buurtvereniging Primalado staat weer voor de deur. Net als elk jaar wordt dit feest weer gehouden in het dorpshuis.

Na overleg met René hebben we er als bestuur voor gekozen om er een buffet bij te nemen.

Om 20:00 uur druppelen de eerste mensen langzaam binnen en een kwartier later heeft iedereen een plekje gevonden in de zaal, die door de vrijwilligers en personeel van het dorpshuis weer mooi is ingericht.

Het buurtfeest is dit jaar met 60 mensen zeer goed bezocht en dankzij DJ Frank wordt er ook een mooi stukje muziek voor ons verzorgd.

Na een openingswoordje door onze voorzitter Mark kan de avond beginnen.

Omstreeks 21:00 uur neemt René van “Dorpshuis De Meent” de microfoon ter hand en vertelt hij dat het buffet geopend is.

Zoals we gewend zijn van het Dorpshuis is het buffet prima verzorgd en ook aan de mensen met een allergie is gedacht. Hiervoor willen wij als bestuur een groot compliment aan René maken, die ervoor heeft gezorgd dat iedereen van een lekkere maaltijd kon genieten.

Na het buffet was het tijd om door te gaan met onze feestavond. De dj zorgde voor een lekker stukje muziek en er werd gedanst en vooral ook veel gepraat en gelachen door alle aanwezigen.

Rond half 1 was het helaas alweer tijd voor koffie, wat gaat zo’n leuke avond toch altijd weer snel voorbij.

Wij als bestuur van de buurtvereniging kijken terug op een zeer geslaagde feestavond en willen nogmaals een compliment maken aan de medewerkers en vrijwilligers van het Dorpshuis die voor ons een topavond hebben verzorgd, inclusief een overheerlijk buffet.

 

Groeten,

 

Bestuur buurtvereniging Primalado.