0313 473 418
Gouden feest Riet en Harry

Gouden feest Riet en Harry

Gouden feest Riet en Harry

13 april 2019 werd ons feest gevierd in het Dorpshuis “de Meent” in Angerlo.
Vooraf volgden 3 besprekingen met René Meulenbeek:

1) Een half jaar van te voren de zaal bespreken met de beheerder René Meulenbeek.
2) Drie maanden van te voren samenstelling van de receptie en diner en kostenplaatje.
3) Een week van te voren definitieve aantallen doorgeven en dieet wensen.

Ontvangst hal keurig aangekleed met op beeldscherm het gouden paar.
Receptie zaal goed ingericht, gezellig.
Bediening voor 150 personen goede bezetting.
De akoestiek van deze zaal is geweldig, broer van Riet met gehoorapparaat kon heel goed
communiceren.
De gasten hebben het goed naar de zin gehad.
De zaal voor 50 personen voor het diner was goed ingericht.
Het eten voortreffelijk!
Wij hebben het samen goed kunnen vieren met lieve gasten en goede
bediening.

Dank je wel René Meulenbeek en collega’s

Riet en Harry

Oranjefeest 2019

Oranjefeest 2019

Zaterdag 27 april is het zover. De Oranjevereniging heeft een geweldig programma samengesteld. Er is voor iedereen wat wils zoals een optocht, kinderspelen en live muziek. Wil je weten wie er komt optreden? Kom dan kijken! Tot zaterdag!!

Buurtfeest Primalado

Buurtfeest Primalado

Jaarlijks buurtfeest Primalado

Op zaterdag 9 maart was het zover. Het jaarlijkse buurtfeest van buurtvereniging Primalado staat weer voor de deur. Net als elk jaar wordt dit feest weer gehouden in het dorpshuis.

Na overleg met René hebben we er als bestuur voor gekozen om er een buffet bij te nemen.

Om 20:00 uur druppelen de eerste mensen langzaam binnen en een kwartier later heeft iedereen een plekje gevonden in de zaal, die door de vrijwilligers en personeel van het dorpshuis weer mooi is ingericht.

Het buurtfeest is dit jaar met 60 mensen zeer goed bezocht en dankzij DJ Frank wordt er ook een mooi stukje muziek voor ons verzorgd.

Na een openingswoordje door onze voorzitter Mark kan de avond beginnen.

Omstreeks 21:00 uur neemt René van “Dorpshuis De Meent” de microfoon ter hand en vertelt hij dat het buffet geopend is.

Zoals we gewend zijn van het Dorpshuis is het buffet prima verzorgd en ook aan de mensen met een allergie is gedacht. Hiervoor willen wij als bestuur een groot compliment aan René maken, die ervoor heeft gezorgd dat iedereen van een lekkere maaltijd kon genieten.

Na het buffet was het tijd om door te gaan met onze feestavond. De dj zorgde voor een lekker stukje muziek en er werd gedanst en vooral ook veel gepraat en gelachen door alle aanwezigen.

Rond half 1 was het helaas alweer tijd voor koffie, wat gaat zo’n leuke avond toch altijd weer snel voorbij.

Wij als bestuur van de buurtvereniging kijken terug op een zeer geslaagde feestavond en willen nogmaals een compliment maken aan de medewerkers en vrijwilligers van het Dorpshuis die voor ons een topavond hebben verzorgd, inclusief een overheerlijk buffet.

 

Groeten,

 

Bestuur buurtvereniging Primalado.

Halfvasten Optocht

Halfvasten Optocht

20 jaar bestaan Halfvasten Angerlo

Halfvastenweekend 23 en 24 maart 2019 Angerlo.

In het jaar 1999 hebben een drietal enthousiaste carnavalisten Ton Derksen, Jan Hendriks en zijn dochter Chantal het plan geopperd om in het dorpje Angerlo een Halfvastenoptocht te organiseren.

Het betekende voor de provincie Gelderland een onbekend evenement dat zijn oorsprong vond in het plaatsje Zeeland (Noord-Brabant).

Mogelijk zonder het te beseffen in welk diep vaarwater zij zich zouden begeven en met een tiental, nee een honderdtal onbeantwoorde vragen zijn zij toch aan deze gigantische klus begonnen.

Dit jaar bestaan wij 20 jaar en gaan wij als organisatie en vele vrijwilligers een mooi jubileumweekend neerzetten en beginnen zaterdagavond 23 maart aanstaande in de grote feesttent met DJ Henri van Vossen en onze band Cabrio aan een grandioos halfvastenweekend. We beginnen dit jaar om 19.00 uur met DJ Henri en aansluitend zal ons orkest Cabrio het gaan overnemen en u meenemen in een feest om nooit meer te vergeten!

Dit orkest met een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show met 5 ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van Cabrio! Met de vele optredens achter zich, barsten de verschillende muzikanten van ervaring en hebben ze diverse podia in Nederland bespeeld.

Of het nu gaat om een evenement of feesttent, een bedrijfsfeest of bruiloft, het veelzijdige repertoire van Cabrio maakt ieder feest tot een succes. Met de combinatie van recente Top 40 nummers, Dance classics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys bruist iedere feestlocatie over van enthousiasme. Ondersteunt door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia!

Let op: Nieuwe aanvangstijd: 19.00 uur Locatie: Feesttent hoek Dorpsstraat / Ds. De Grootstraat te Angerlo Entree: vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht) Entree tent: € 15,00 Voorverkoop: € 12,00 Garderobe: tegen betaling. Voorverkoopadressen: zie www.halfvasten-angerlo.nl

Zondag 24 maart gaat het dan eindelijk weer gebeuren. Alle mooie carnavalswagens, loopgroepen, duo’s, individuen en dweilorkesten je kunt het allemaal niet bedenken of
voorstellen komt allemaal naar Angerlo om nog één keer hun creatie te laten zien en/of te laten horen.

De optocht zal zondag voor de 20e keer starten om 13.00 uur waarbij duizenden bezoekers zullen gaan genieten van deze schitterende praalwagens, kleurrijke loopgroepen begeleid door de mooie dweilorkesten.

Ruim 1000 deelnemers zullen gaan strijden voor de hoogste eer, ingedeeld in 9 categorieën en zullen beoordeeld worden door een deskundige jury op algemene indruk, originaliteit en carnavaleske uitstraling.

Uiteraard zijn er in alle categorieën geldprijzen te verdienen.

De prijsuitreiking zal zoals ieder jaar rond 16.30 uur zijn in de feesttent op het Wim Velsplein in Angerlo, onder de muzikale klanken van ons orkest Cabrio.

De organisatie heeft er van alles aangedaan om de bezoekers een grandioos weekend te bezorgen. Het is zeker de moeite waard om deze twee dagen naar Angerlo te komen.

Tevens heeft de organisatie ook gedacht aan de bezoekers die slecht ter been zijn en natuurlijk de 65 plussers, zij kunnen plaatsnemen op de tribune die speciaal voor deze doelgroep wordt geplaatst tegenover de grote kerk.

Ook dit jaar verwachten wij net als voorgaande jaren een groot aantal bezoekers. Daarom worden belangstellenden en liefhebbers uit de omgeving/regio verzocht per fiets of te voet te komen om parkeerproblemen en opstoppingen te voorkomen.

Daarnaast wordt een ieder verzocht tijdig aanwezig te zijn om een goede start en doorstroming van het spektakel mogelijk te maken.

20 jarig jubileum, een mijlpaal waar wij als organisatie ontzettend trots op zijn. Dit alles hebben wij alleen kunnen realiseren mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, sponsoren, instanties en gemeente Zevenaar.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen voor de Halfvastenoptocht van zondag 24 maart 2019 zie onze website www.halfvasten-angerlo.nl.

Feesttent: geopend vanaf 14.00 uur Locatie: Wim Velsplein (Dorpsstraat / Ds. De Grootstraat) Entree Halfvastenoptocht: € 2,50 per persoon (inclusief programmaboekje) Kinderen basisschool hebben uiteraard gratis toegang.

Met vriendelijke groet,

Namens stichting Halfvasten Angerlo

Danny Berntssen (Public Relations)

Tel: 06-24325447 Email: info@halfvasten-angerlo.nl

Vacature dorpshuis de Meent Angerlo

Vacature dorpshuis de Meent Angerlo

Centrum   ”de Meent”  Angerlo

vraagt voor direct een

Enthousiaste Medewerk(st)er

 

In Centrum ”de Meent” vinden zowel sociaal-culturele

alsmede commerciële horeca-activiteiten plaats.

 

De functie:

verrichten van alle voorkomende werkzaamheden

in de horeca alsmede keukenwerkzaamheden

 

Wij vragen:

goede contactuele eigenschappen

dienstverlenende en klantvriendelijke instelling

ervaring in de horeca gewenst

zelfstandig kunnen werken

inzet en enthousiasme

het hebben of behalen van het SVH diploma

 

Wij bieden

een functie voor langere tijd voor gemiddeld

minimaal 6 uur per week

 

Uitsluitend schriftelijke sollicitaties voor uiterlijk

31 maart 2019 te richten aan:

Centrum ”de Meent” Angerlo

p/a Doesburgseweg 4, 6986 AB  Angerlo of info@demeent-angerlo.nl.

 

Verjaardag Geert Teunissen

Verjaardag Geert Teunissen

Afgelopen december mijn 89 ste verjaardag gevierd wederom in centrum de meent. Wij hebben een fantastische middag gehad met een heerlijk buffet. Ook aan de dieetwensen(glutenvrij) was keurig voldaan! Weer genoten van de gastvrijheid en de prima service. Een dikke pluim
Voor het personeel.

Geert Teunissen

Hanny en Jan Barten 50 jaar getrouwd

Hanny en Jan Barten 50 jaar getrouwd

Zaterdag 19-01-2019 hebben wij met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden in de Meent gevierd dat wij 50 jaar getrouwd zijn. Rene en zijn team hebben ons een fantastische dag bezorgd.
Het eten smaakte verrukkelijk en de opmaak van de buffetten was prachtig. Onder de gasten was een chef-kok van een luxe hotel-restaurant en die complimenteerde de keuken van de Meent.
Onze kleinkinderen, waarvan de kleinste 3 jaar is, hebben een prachtige dag gehad mede door de lieve zorgen van het team.
Alle lof en dank voor een prachtige dag!!