0313 473 418

 Beste lezers, 

Vanuit onze gastheer Dhr. René Meulenbeek en zijn medewerkers is het idee geboren om voor Angerlo en omstreken te gaan koken. Alles om de verbinding met ons publiek, nu letterlijk en figuurlijk ons dorpshuis geen enkele activiteit meer kan en mag laten plaatsvinden, te omarmen en te handhaven.Wij als bestuur vinden dit natuurlijk een schitterend en geweldig idee. Onze gastheer wil proporties per persoon voorbereiden. Bewust kiezen we voor proporties per persoon, zodat de bestellingen afgemeten kunnen worden op de gezinshuishoudingen.
Hij wil koken op het gebied van erwtensoep met worst, boerenkool en/of zuurkool met rookworst of verse worst. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: erwtensoep met worst per liter slechts €5,95 en zuurkool en boerenkool inclusief worst en jus ook slechts €5,95 per 500 gram.
Bestellingen kunnen worden opgehaald op vrijdag 4 december 2020 tussen 15.00 uur en 16.30 uur. Bij uitzondering kan het ook op verzoek worden gebracht. Bestellen kan via onze mailadressen: rene.meulenbeek@demeent-angerlo.nl of info@demeent-angerlo.nlBestellen kan ook telefonisch op nummer 06-53448033.
Richting Kerst wil René met zijn medewerkers Rundvlees- en Zalmsalades maken. Ook dit kunt opgeven via de mail of telefonisch. Wij gaan bovenstaande nog verder met u communiceren in de loop van de maand december. 

Laten wij met elkaar verbonden blijven in ons mooie dorp Angerlo. 

Groet René Meulenbeek en het bestuur